Tudjátok, vannak ezek a nagyon menő rövidítések a Crossfitben, mint az AMRAP, WOD és társaik. Összeszedtem most egy pár rövidítést, amit az anyukák használhatnának, ha lenne időnk, energiánk és agyunk ilyeneken agyalni.

SOLN – Sneak Out Like a Ninja (Osonj úgy, mint egy Ninja!) – Jellemzően akkor veszik fel az anyukák ezt a testmozgást, amikor az alvó ded mellől kellene hangtalanul kiosonni. (FYI: a SOLN az esetek 70%-ában azonnal, 29%-ában az utolsó egy méteren fullad kudarcba, a maradék 1% pedig rohadt mázlista.)

DYCAFAYC: Mindannyian tudjuk, hogy annak az esélye, hogy melegen idd meg a kávéd, ha anyuka vagy, közelít a zéróhoz. Persze azért nem adjuk fel. Így tesznek azok az anyukák is, akik megpróbálkoznak a DYCAFAYC-vel, magyarul: Drink Your Coffee As Fast As You Can (Idd a kávéd olyan gyorsan, ahogyan csak tudod).

EYCWFSF – Az megvan, ugye, amikor a gyerek pont abban a pillanatban toppan a konyhába, amikor az utolsó kocka csokit a szádba tömted? Egy gyakorlott anyukának ez egy pillanatig sem okoz gondot, hiszen tökélyre fejlesztettük az EYCWFSF művészetét, avagy: Eat Your Chocolate With a Fucking Straight Face (Edd meg a dugicsokid rezzenéstelen arccal).

STTFYEIC – Néha előfordul, hogy az EYCWFSF kudarcba fullad, és kénytelenek vagyunk válaszolni az „Anyaaaaa! Mit eszel???” kérdésre. Ilyenkor életmentő a STTFYEIC, az az a Say That The Food You’re Eating Is Chilly (Mondd azt a gyerekednek, hogy a csíp a kaja, amit épp magadba tömsz…). #hellocsiposnutella

DMO – Dragon Mood On – Természetesen az anyukák nem kiabálnak. Soha. Egyik gyerekkel sem. De ha esetleg mégis, akkor tudjátok hogy van ez: nem csak a te családod, de még a szomszédé is haptákba vágja magát.

BHD aka Bad Hair Day. Minden egyes nap. Minden. egyes. áldott. nap. Ez van. Meg az anyakonty.

RTFWM – Az anyák életében ritkán, de tényleg csak nagyon ritkán előfordul, hogy annyi a dolguk, hogy elfelejtik kiteregetni a mosást. Ilyenkor a ruhák megmentője a RTFWM, avagy Restart The Fucking Washing Machine.

Folyt. Köv.

Author

Write A Comment