A szem alatti sötét karikák ellenszerét, a Wise Tree Naturals Randikrémét teszteltem, és így, a flakon vége felé közeledve íme, a tapasztalataim.

Az igazság az, hogy nagyon sokáig egyáltalán nem foglalkoztam a bőrápolással. Arckrémet például egyáltalán nem, testápolót pedig csak hébe-hóba használtam tizen- és huszonnal kezdődő éveimben. Így utólag azt mondom: szerencsére, hiszen ekkor még egyáltalán nem voltam képben a kencék összetételével, azzal, hogy mennyi minden oda nem való dologtól hemzseg egy átlag krém.

Aztán 30 fele közeledvén, és aztán főleg a gyerekek potyogásának közepette úgy voltam vele, hogy na bakker, ennek is eljött az ideje. Tavaly nyáron észrevettem az első apró ráncokat, úgyhogy ekkor kezdtem el nézelődni a kencepiacon.

Az elsődleges szempont nálam krémválasztáskor a 100%-os tisztaság. Másodsorban örülök neki, ha a cég magyar, fair trade,  és a termékek magyar fejlesztésűek. Nyilván az ár/érték arány is meghatározó, és persze sokat nyom a latban, hogy mik a benyomásaim a cégről mondjuk a honlapja, a kommunikációja alapján.

A Wise Tree Naturals-ról

A Wise Tree Naturals termékcsaláddal nem akkor találkoztam először, mikor egy esős téli napon, babakocsiban a picivel, mellettem a nyűgős totyogóval, kisesernyővel, nagyesernyővel, a babakocsit egy kézzel szerencsétlenkedve a göröngyős úton kombátoltuk magunkat haza bölcsiből, és a gyerekzsivalytól azt sem értettem, hogy milyen céggel beszélek telefonon. Szóval nem ekkor.

Már régebben is bele-belebotlottam a WTN-ba, de valahogy a mélyebb ismeretség a termékekkel ekkor még váratott magára.

A telefonhívás után, vagy hát inkább az azt követő email után, amikor már tudtam, hogy kikkel beszélek, beindultak az események.

Először is, elképesztő mód tetszett, hogy a kábé a céljuk, hogy krémeikkel és az étrendkiegészítő bogyóikkal (elsősorban) a női hormonrendszer működését támogassák. Ezt, a NyomjadAnya nem titkolt női testtudatosság növelése szándékával maximálisan össze tudtam rögtön egyeztetni.

A WTN magas hatóanyagú termékei támogatják a szervezetet, segítik beindítani a szervezet öngyógyító folyamatait. Termékeiket kétféle csoportba sorolják: egészségvédő megoldások és bőrszépítő megoldások. Az egészségvédő megoldások arra hivatottak, hogy hormontermelő mirigyek funkcióját egyensúlyozzák. A bőrszépítő megoldások pedig a bőrtáplálásról gondoskodnak, különböző bőrproblémák esetén is.

A cég magyar, és ha a honlapon a ’Rólunk’ menüpont mögé kukkantunk, akkor látjuk, hogy (többek közt) Dr. Bíró Szabolcs vegyészmérnök, biológusok, fizikusok, kémikus doktorok dolgoznak a termékcsaládon, innen rögvest érthetővé is válik a termékek alapos, részletes, szakirodalommal megspékelt ismertetője, ami nem kevés hitelességet ad már elöljáróban is.

A honlap letisztult, átlátható, az ilyet szeretjük. Legnagyobb problémám vele a jobb alsó sarokban felugráló kisablak, ami mindig akkor ugrik fel, amikor oda szeretnék kattintani 🙂 Valahogy csak túlélem.

A Randikrém

A WTN-szal cseverészvén arra jutottunk, hogy azon kívül, hogy második cégként felkerülnek a termékeik a NyomjadAnya picinyke webshopjába, mi lenne, ha tesztelnék egy terméküket. Természetesen kapva kaptam az alkalmon, mondtam, hogy fele királyságom, csak csináljunk valamit a szemem alatti sötét karikákkal, ami egyrészt genetika, hiszen már lázadó kamaszkoromban is ott éktelenkedtek, másrészt a fiam akkor már hónapok óta tartó alvási szokásai sem javítottak a helyzeten, mondhatjuk úgy is, hogy ku… tyául éreztem magam, és néztem is ki.

Rögtön tanácsolták, hogy próbáljam ki, a Randikrémet.

Randikrém. Hm.

Kétségkívül egyedülálló név, nem jön szembe a piacon több belőle.

Nyilvánvalóan egy 3 éves és egy 15 hós mellett már halvány lila gőzöm nincs róla, hogy mi fán terem az a randi, de azért ábrándozni lehet. Ha más nem, oviskorukban eljutunk a férjjel egy moziba végre.

Gondoltam, a krém kötelez (BOCS.), hátha.

Bevallom, amikor azt mondták róla, hogy a Randikrém egy órán belül érezteti a hatását, eléggé szkeptikus voltam. Sok mindent láttam már, és ha valamiről azt mondják, hogy csodaszer, akkor az saccperkábé soha nem az. Gondoltam én.

Nos, szerencsére tévedtem, és van a kivételt erősítő szabály.

 

Nyilván ne azt várjátok, hogy a 10 centi mély barázdákból egy óra leforgása alatt Hamupipőkét megszégyenítő átváltozással tinikorotok tündöklő, ránctalan, tökéletes babapofija nézd majd rátok vissza a tükörből.

Viszont a változás tényleg szemmel jól látható. De előbb nézzük, mit ír a WTN a krémről.

A Randikrém fő hatóanyaga a hialuronsav. A leírás azt ígéri, hogy „ez egy csodálatos szérum olyan összetevőkkel, amelyek egyetlen órán belül kifejtik bőrfeszesítő, ránctalanító hatásaikat valamint hatékonyan tüntetik el a karikákat, táskákat a szem alól.”

Ami tetszik, hogy nincs mellébeszélés:

„Noha a Randikrém azonnali ránctalanító képessége mindössze néhány órán át tart, ettől függetlenül olyan hatóanyagokat is mellé raktunk, amelyek hosszabb távon varázsolják bőrödet puhává és fiatalossá.”

Amitől pedig egyedülálló a Randikrém, hogy a hialuronsav két fázisban van jelen benne: ez azt jelenti, hogy az egyik egy nagy molekulájú elegy, a másik pedig egy kis molekulájú: az egyik típus azonnal, míg a másik hosszabb távon fejti ki áldásos hatását.

A hialuronsav mellett pedig 18 természetes összetevőt tartalmaz, melyek mind ápolják a bőrt, és dolgoznak a ráncainkon.

A leírással nem traktálok senkit, részletesen ITT olvasható el, összetevő listával, szakirodalommal, tokkal-vonóval.

Nézzük most a tesztet.

A Randikrém csomagolása letisztult, igényes, csajos. Nem vagyok egy rózsaszín-fan, de valahogy más színnel ezt a krémet el sem tudnám képzelni. A doboza tapintása az újrahasznosított dobozokéhoz hasonló (imádom), mondjuk erre nem kérdeztem rá, hogy valóban az-e.

Hatalmas piros pont, hogy nem kell tégelyben pacsálnom. A pumpás flakon a lehető legpraktikusabb. Nem folyik ki, nem tudok belenyúlni koszos kézzel, annyit nyomok belőle, amennyit akarok, és természetesen a leghigiénikusabb is.

A krém állaga könnyű, színe halvány sárgás, illata nagyon kis gyengéd, nem is tudnám mihez hasonlítani. Kevés kell belőle, és pillanatok alatt beszívódik. Ezt külön díjazom, mert bár sok termék ígéri ezt magáról, khm, mese habbal. Egy időben nagyon sok nehezen beszívó, mézes, sheavajas, kakaóvajas bőrápoló cuccot használtam, úgyhogy jó ideig most csak pillekönnyű, pikk-pakk beszívódó kencét szeretnék tudni a polcaimon. #bocsshea

Nem hagy maga után sem réteget, sem ragacsot, tökéletes.

Szóval, felkentem a krémet, és leültem a tükör elé. Bizsergő érzést, amiről több fórumon olvastam, hogy beszámoltak, én nem éreztem, és kezdtem is magam hülyén érezni, ahogy ülök a tükör előtt, és meredtem nézem magamat, úgyhogy elkezdtem tenni-venni.

Amikor észbe kaptam, hogy timeisup, belenéztem a tükörbe. Hirtelen nem tudtam, hogy mi fura a fejemen, aztán rájöttem. Az arcom olyan volt, mintha egy tökéletes láthatatlan alapozás után lennék. Vagy mintha kialudtam volna magam (haha.) Egy alvás-filtert varázsolt az arcomra. A karikáim tényleg, szemmel láthatóan elhalványultak és valahogy az egész arcom üdébb lett.

Odaaálltam a férjem elé abban a biztos tudatban, hogy Ő nulla, azaz 0 változás fog észrevenni, de nem. Felvonta a szemöldökét, és így szólt:

Ejha! De azért ugye holnap nem fog leesni a fél arcod?”

Nos, mindenki megnyugtatásául közlöm, hogy nem esett le. Sőt.

Innentől minden reggel, amikor nem felejtettem el, használtam a Randikrémet, amikor pedig reggel elfelejtettem, akkor bekentem este, hátha majd a gyerek kevésbé ijed meg tőlem, és jobban alszik éjszaka (nem jött be.)

Ennek már három hónapja, úgyhogy nem csak a rövidtávú, de a hosszútávú hatásáról is be tudok nektek számolni.

Nem volt sok ráncom, és nem voltak mélyek, ez tény. De az is tény, hogy szinte egy sem maradt. A szám körüli mélyedés kábé teljesen eltűnt, a szemem alatt már kettő markánsabb és pár halványabb kezdődő volt, most egy halvány van.

Más kencét természetesen nem használtam a teszt alatt, hiszen értelmét vesztette volna, viszont kb egy hónapja belsőleg is elkezdtem támogatni a folyamatot, és elkezdtem szedni a Hialuronsav kapszulát és a GAL Kollagénjét.

Jelenlegi tudásom alapján azt mondanám, hogy ez a két termék belülről is egymás hatását fokozva, a Randikrém pedig kívülről váltotta be a hozzá fűző reményeket.

Igyekeztem képet készíteni nektek a fejemről, hiába tiltakozott ellene minden porcikám. Nem vagyok egy nagy fotóművész, szkúzi, de íme. A felső egy három hónappal ezelőtti kép, amin azért szépen látszanak a szemem alatti kezdődő ráncok. A második képet ma csináltam. Mindkettő nyers fotó, természetesen se filter, se semmi nincs rajtuk. Megmondom őszintén, most én is kicsit meglepődtem, ahogy ezt így összeraktam. Kevesebb ráncra emlékeztem 😀 A jót könnyű megszokni 🙂

3 honap

Szóval összességében nagyon nagy plusz a Wise Tree Naturals-nak és a Randikrémjüknek (meg a Hialuronsav kapszulának, meg a GAL Kollagénnek): abszolút hozza, amit ígér. Nem tudom melyiknek mennyi szerepe volt benne, de ha tippelnem kéne, azt mondanám: gyönyörű csapatmunka!

Randikrémet a várandóscsomagokba, Randikrémet minden anyukának!

Na jó. Bevallom, egy hátulütője van. A férjem száját a múlt héten az alábbi mondat hagyta el:

„Annyira nem lehetnek szarok az éjszakák, ha ennyire kisimult vagy!”

Aha, akkor jól van akkor.

Végezetül pedig történelmi pillanat, hogy lássátok az összhatást is, csatolok egy abszolút nulla nuku, nyista, nádá, satöbbi smink és filter nélküli képet, szintén ma reggeli. Úgy kábé 43 árnyalattal lett kevesebb a karikám.

Köszi Randikrém.

Köszi nagyon!

(A férjem nevében is.)

mareggel

Author

2 hozzászólás

  1. Szia, szopiztatás mellett szedhetôk a GAL csodabogyók? Nem láttam errôl tájékoztatást. Köszönöm! Erika

    • Leila Reply

      Szia! Igen 🙂 Szoptatás mellett szedhetőek.

Write A Comment