A februári tavasz felborított mindent, a három e havi trónfosztó elegáns mozdulattal letaszította a trónról az eddigi dobogósokat. Íme, a februári top listások.

Beköszöntött a (korai) tavasz, mi nők, asszonyok, feleségek, (b)anyák lélekben már készülünk a nyárra, és a so called bícsbody-ra. Ezt mi sem mutatja jobban, mint az e havi top három helyezett, a termékek, amiket leginkább szerettetek a NyomjadAnya Webshopban.

 1. Hialuronsav komplex tabletta – Wise Tree Naturals

Az első helyezett hialursonsav komplex nem kevesebb, mint megduplázva verte az előző két hónap első helyezettjeinek eladási számát. Nem csoda, hiszen kire ne férne rá a feszesebb bőr, erősebb, egészségesebb haj és például a kevesebb narancsbőr?

 1. Halkollagén peptidek – GAL

A képen a GAL halkollagén termékfotója látható.

Mindössze egyetlen darabbal maradt le az első helyezettől a kollagének királynője, a majdnem teljesen ízetlen, tisztsaságra, minőségre, hatóanyagtartalomra verhetetlen Halkollagén peptid. Fogyasztása azon felnőtteknek ajánlott, akik szeretnék, hogy hajuk és bőrük szebb legyen, illetve azoknak, akiknek porc- és ízületi problémáik vannak. Neu5Gc-mentes, ez fontos pajzsmirigyproblémával küszködőknek, illetve bármilyen autoimmun-eredetű betegségben szenvedőnek, de a Neu5Gc-t tartalmazó élelmiszerek elkerüléséből, csökkentéséből bárki profitálhat.

 1. Marhakollagén peptidek – GAL

NyomjadAnya - GAL - Marhakollagén peptidek

Bár a Marhakollagén peptid hozta az előző hónapok első helyezettjeinek eladási számát, ez sajnos ebben a hónapban a bronzérmes helyre volt elég.

Mivel a kollagének újra- és újra a dobogón végzik, összeszedtem nektek pár mondatban, amit a kollagénekről feltétlenül tudni kell.

A kollagén

A GAL három kollagénje hatásában megegyezik. Az első kollagén, a sertéskollagén, én csak úgy emlegetem, hogy az „alap”-kollagén. Az első sertéskollagének ízét sokan rosszul viselték (bár nekem kimondottan ízlett, de megkaptam már, hogy nem vagyok normális), ám azóta már alapanyagváltás történt GAL-éknál, így az, akit csak ez tántorított el a sertéskollagéntől, nyugodtan futhat még egy kört, az újabbaknak már sokkal enyhébb az íze.

A második GAL kollagén a piacon a marhakollagén volt. Ezt azoknak ajánlom, akik ilyen-olyan oknál fogva nem szeretnének sertést fogyasztani.

A halkollagén pedig a legtisztább variáns, hiszen, ahogyan fentebb is írtam, mentes Neu5Gc-től, és ízre is ez a legsemlegesebb.

Egyébként a kollagének gyakorlatilag bármibe keverhetőek, így az elfogyasztása nem szokott gondot okozni senkinek.

A kollagénekről bővebb leírást a termékek adatlapján találhattok. Bármilyen kérdés, kérés, óhaj-sóhaj esetén keressetek bizalommal a nyomjadanya@gmail.com email címen. És íme, emlékeztetőül az előző két havi top listások.

2018 december:
 1. C komplex – GAL
 2. GAL Omega-3 halolaj  VS. GAL Babaváró Multivitamin
 3. GAL Multivitamin VS. GAL Babaváró Plus Multivitamin
2019 január:
  1. GAL D3 vitamin VS. GAL Kollagén peptidek
  2. GAL Babaváró Multivitamin
  3. GAL K2D3 Forte
Author

Write A Comment