NyomjadAnya - Ezeket szerettétek legjobban 2019 januárban

Eltelt egy hónap, mutatom nektek, hogy miket szeretettek a legjobban 2019 januárjában.

Decemberhez képest szinte mindegyik dobogós cserélődött, kivéve egy valakit, aki megingathatatlanul tartja a második a helyét: ő pedig nem más, mint a GAL Babaváró Multivitamin.

Nem csoda, hiszen a termék hiánypótló. Nagyon nagy szükség volt már egy tiszta, adalékanyagmentes kismama- és szoptatósvitaminra, ami ráadásul magyar is, fair trade is, és egy olyan szimpatikus kis családi vállalkozás készíti, mint a GAL.

A GAL Babaváró Multik majdnem két éven át készültek. Tudjátok miért?

A képen a GAL Babavaro Mutivitamin készítménye látható.

24 komponens az alapterméknél, 29 a GAL Babaváró Plus Multivitaminnál változatnál, s nulla kompromisszum az összetevő-választásoknál! Neves gyártók alapanyagai is fennakadtak a GAL csapatának szigorú rostáin! A fejlesztési idő ezért alaposan elhúzódott. A GAL egyetlen termékébe sem kerülhet semmi, aminek nincs ott helye, de egy babaváró-termék esetén mindennél egyértelműbb ez. Egy új élet érkezését az elképzelhető legnagyobb gondossággal kell előkészíteni, és segíteni anyukát és babát egyaránt. A GAL Babavárók minden vitamint, ásványianyagot, nyomelemet ideális formában, mennyiségben és arányban tartalmaznak. A B9-vitamint csakis annak szervezetünkben is megtalálható, aktív metil-folát formájában, és semennyit a szokásos folsav-formájában, ami egy halmozódni képes, természetidegen anyag, és a szintje több betegséggel is pozitív korrelációt mutat. Amennyi folsav, éppen annyi vas – semennyi, hiszen a várandósság alatt a kismamák negyedét érintő vashiány kíméletesen, laktoferrinnel orvosolható, a vasszedés viszont káros a magzatnak, és előnytelen az édesanyának is.

Bár minden felhasznált hatóanyagforma eleve kiváló felszívódással rendelkezik, azt BioPerine®-nel is fokozták. A vízoldékony és zsíroldékony összetevőket pedig természetesen nem keverték össze, mert persze jó, ha egy vitaminkészítmény szedése kényelmes, de az egyszerűség sohasem mehet a hatékonyság kárára!

GAL Babaváró Multi után, harmadik helyen a GAL K2D3 Forte végzett. Nem csoda, hiszen egészen újszülöttkortól elengedhetetlen a D és a K vitamin pótlása, így ez az egyik vitamin, ami elengedhetetlen a kisgyermekes- és nagygyermekes családok polcán.

Sok helyen olvasom, sokan kérdik tőlem, hogy mivel lehet pótolni a kalciumot, ha nem fogyaszt valaki tejterméket (mint ahogyan azt mi sem tesszük.) Nos, semmivel!

Sokan gondolják, hogy csakis a tejtermékek, pedig dehogy; bőséges kalciumforrás szinte minden élelmiszerünk! Eszünk, s a kalcium máris megjelenik a szervezetünkben, megfelelő D3-vitamin-szint esetén ráadásul fokozott felszívódással, csakhogy először rossz helyen, a vérünkben kering. Ha onnan nem segítjük tovább a csontok, s a fogak felé, a kalcium jobb híján az érfalakon ver tanyát, sőt, hosszabb távra is berendezkedik, ami érelmeszesedéshez, rosszabb esetben értöréshez is vezethet.

Normál, akár tejmentes táplálkozás mellett is jut be szervezetünkbe bőven kalcium, annak érfalaktól való elválasztásához és a csontokba és fogakba szállításához azonban a szervezetünknek szüksége van egy nélkülözhetetlen szereplőre. Azt viszont a kalciummal ellentétben táplálkozással a megfelelő mennyiségben biztosítanunk gyakorlatilag képtelenség. A GAL K2+D3-vitamin ezért nem felesleges kalciummal ostromolja tovább a szervezetet, hanem azt tartalmazza, ami a csontjainkat valóban támogató folyamathoz kell: K2-vitamint a D3 mellett! A megfelelő mennyiségben, a legtisztább formában.

Ééés, akkor az aranyérmes két termék januárban, akiket a legjobban szeretettek: a GAL D3 vitamin cseppje, és nos, a GAL kollagén peptidek. Azzal most nem untatnálak titeket, hogy a D vitamin mi mindenhez elengedhetetlen, viszont mivel nagyon sok kérdést kapok a kollagénről, ezért arról a napokban új bejegyzésben olvashattok, melynek a linkje majd itt is elérhető lesz. Elöljáróban annyit, hogy mire jók tehát a kollagén peptidek?

Gal - Sertéskollagén - új csomagolásban

 • Fokozza a bőr feszességét és hidratáltságát.
 • Csökkenti a nagyobb ráncok mélységét, és megállítja újabbak kialakulását, valamint a kisebb ráncokat is segít eltünteti.
 • Fokozza a bőr kollagén- és elasztin-tartalmát, így a rugalmasságát.
 • Növeli a bőrben mért hemoglobinszintet, tehát javítja a mikrocirkulációt.
 • Csökkenti az arcbőr zsírosságát, így az akné előfordulását, súlyosságát.
 • Vastagabb, sűrűbb hajhoz, gyorsabb hajnövekedéshez segít.
 • Csökkenti a szeborreát (a hajzsírosodást és a korpásodást).
 • Csökkenti a diffúz és férfias típusú hajhullást (férfiaknál és nőknél is).
 • Csökkenti az ízületi fájdalmakat.
 • Fokozza az alvás hatékonyságát (a glicin-tartalma miatt).
 • Fokozza a tanulási képességet, az emlékező-, felidéző-képességet stimuláció nélkül (glicin).
 • Fokozza a nagyagyban az új idegsejtek termelődését (erre csak egérkísérletet végeztek).
 • Segíti csökkenteni az étvágyat az emésztőrendszer által termelt hormonok kiegyensúlyozása által.
 • Fokozza a perifériális keringést (fejbőr és ujjak).

Nagyon fontos a kollagén (és hialuronsav kapszula) fogyasztásakor kiemelten ügyelni a folyadékfogyasztásra. Érdemes a fogyasztásuk megkezdése előtt közeli képet készíteni a (kezdődő) ráncokról, hogy nyomon követhető legyen, ahogy szépülünk 🙂

Köszönöm, hogy ebben a hónapban is engem tiszteltetek meg vásárlásotokkal 😊 Hamarosan űbercuki apróságokkal készülök nektek (még aranyosabbakkal, mint eddig), melyeket a rendelés mellé kaptok majd.

Hamarosan jelentkezem a Nagy Kollagénposzttal!

Author

Write A Comment