A honlapomon a legolvasottabb írás a „Melyik GAL kollagént válasszam?”, úgyhogy most hozom a kistesóját, a „Melyik a legjobb GAL Multivitamin, az az melyik GAL Multit válasszam?” című összefoglalómat. Jó olvasgatást kívánok:)

 A bősgég zavara: avagy Melyik a legjobb GAL multivitamin – számodra?

Ahogy a kollagénekkel kapcsolatban, úgy a multik miatt is sok megkeresést kapok, ahol ki-ki arra kíváncsi, hogy melyik verziót kinek ajánlom. Ha te is csak kapkodod a fejed a jobbnál jobb GAL multivitaminok közt, akkor íme, egy kis segítség.

A GAL Multikat alapvetően három kategóriába sorolhatjuk:
  • „Alap-multik”: pénztárcabarát alternatíva, mely hozza a GAL által megszokott minőséget. Ide tartozik:
  • A Plusz-ok”: A minden is (tudom-tudom…) benne van GAL Multivitamin Plusz és GAL Babaváró Plusz tartozik ide. Amikor ezt szeded, akkor az energiaszinted összehasonlíthatatlan azzal… nos, igazából bármivel. Maximálisan feltölti a szervezeted. Halolaj, magnézium, emelt C-vitamin, inozitol…
  • „A Titkok”: GAL & Pataki Ági: Titok Multivitamin: a legújabb GAL Multivitamin, ami tartalmaz pluszban például hialuronsavat, MSM-et, Shilajitot és C-komplexet is, melyek mind-mind hozzájárulnak a bőr szépségéhez. A Titok multikat nem csak hölgyeknek ajánlom: kis tasakban van a napi adag (6 db tabletta), így a feledékeny férfiak is könnyedén zsebükbe csaphatják, és magukkal vihetik a munkahelyre.

Ha szeretnél multit szedni, és jelenleg a legfontosabb szempont a költséghatékonyság, akkor válassz az alap-multikból. Ha a legjobbat akarod, akkor a GAL Multivitamin Pluszt ajánlom, ha pedig a szépség is szempont, akkor rendeld a TITOK Multit. Ha nem tudsz dönteni utóbbi kettő közt, akkor szedheted őket felváltva is.

A nagy GAL Multivitamin összehasonlító táblázat

És akkor íme, nem kevés belefektetett idő és energia után hozom nektek a GAL Multivitamin összehasonlító táblázatot. Az adatok a 2024.03.15.-én a gal.hu oldalon található összetevőlista alapján készültek. (A kép a rajta szereplő rengeteg információ miatt nagy felbontású, ezért kicsit lassabban tölthet be. Katt a képre a nagy felbontásért vagy a letöltésért. Vastaggal kiemeltem azokat az értékeket, amelyek különböznek.)

A képen a GAL Mutltivitaminok összetevői láthatóak összehasonlító táblázatban.

Author

Write A Comment