Hoztam nektek valamit. Ezentúl minden hónap elején kaptok egy összegzést az előző hónap legkeresettebb termékeiről, persze csak ha látom az érdeklődést 🙂

A képen a NyomjadAnya Webshopban kapható GAL C vitamin komplex látható.

Íme, a decemberiek:

Első helyen mindenidők legtutibb C-vitamin-készítménye áll, egyelőre a multiknak sem sikerült őt letaszítani a trónról. Én csak úgy hívom, hogy az Anyukapörgető. Átlagosabb napokon egyet, betegség-para esetén kettőt, nagyon súlyos, idegösszeomlásos, frontos, két napja gyerekvisítós, nemalvós, mindennel elúszós, agybajos-fejfájós napokon, mint amilyen a tegnapi volt benyomok négyet is, férjem legnagyobb döbbenetére. Ő már kettőtől kicsattan az egészségtől, de hát én ugye anyuka vagyok, nem alszom, mert az úgy túl könnyű lenne.

Katt a képre a részletekért. ——>

A képen a NyomjadAnya Webshopban kapható GAL Halolaj látható.

Második helyen holtversenyben áll a termék, amelyre egy éve téptük a centiket, a GAL Babaváró Multivitamin és a kisgyerekes családokban nélkülözhetetlen GAL Halolaj. A GAL Halolaj a nemalvó anyukák és gyerekek utolsó reménysége lehet, már ha eddig nem próbálták: ez a halolaj, néhány közkedvelttel ellentétben VALÓBAN teljesen természetes, VALÓBAN nincs benne adalékanyag, sem aroma, sem semmi, aminek nincs ott a helye a termékben.

A halolaj többek közt elősegíti az agy és az idegrendszer egészséges fejlődését, javítja a gyermek koncentrációs képességét és memóriáját, hozzájárulhat a nyugodtabb alváshoz.

<—– A GAL Halolaj részleteiért katt a képre.

 A képen a GAL Babavaro Mutivitamin készítménye látható.

Az új GAL Multiról annyit meséltem mostanában, hogy nem untatnálak titeket újra a részletekkel. Legyen elég annyi, hogy nagyon vártuk, nagyon imádjuk, hogy végre VAN, és a vásárlásokból és a rengeteg megkeresésből is látszik, hogy nagyon szeretitek és nagyon vártátok ti is.

Katt a képre, ha érdekelnek a Babaváró Multi részletes infói. —->

A képen a GAL Babavaro Plus Mutivitamin készítménye látható.

Harmadik helyezett szintén holtversenyben a GAL Babaváró Plus Multi és a „sima” GAL Multi.

Szegény Babaváró Plus lemaradt a képről, mert kicsit későn vettem észre a holtverseny tényét, és nincs az az isten, hogy még egyszer nekiálljak elölről a fél órás képszerkesztésnek, bocssorry 🙂

A képen a GAL mutivitamin készítménye látható.

<—– Katt a képekre további infókért! —->

Őket szerettétek tehát a legjobban 2018 decemberében.

Kíváncsi vagyok a januári megmérettetésre. Vajon átveszik az újonnan érkező multik az uralmat? 🙂

Folyt. köv.

Author

Write A Comment