Azon tűnődsz, hogyan jön webshop egy anyaság-témában operáló bloghoz? Elmesélem.

Az előzmények

Hosszú évek óta foglalkozom tudatossággal és egészséges életmóddal. Sokáig lelkesen kutattam, hogy mely vitaminok, táplálék-kiegészítők és kozmetikumok az igazán jók és tiszták, melyikek készülnek valóban minőségi alapanyagokból, adalékanyagok nélkül, lehetőleg itthon, no és persze az áruk sem utolsó szempont.

Szép lassan letisztult bennem, hogy mely cégek, termékek a valóban „mentesek”, ismerőseim, barátaim pedig egyre többen fordultak hozzám, hogy kikérjék a témában a véleményemet.

Így, férjem unszolására (igen, bevallom, én nem voltam túl nagy vállalkozó-szellem, de jó pap is holtáig tanul), amikor megszűnt Magyarországon a cég, melynél több, mint hat éve pénzügyi- és számviteli munkatársként dolgoztam, úgy döntöttem, hogy most, vagy soha, megpróbálom gyümölcsözővé tenni az írás és a „tiszta” termékek iránti szerelmemet. Így jött létre NyomjadAnya Webshop mondhatni elődje, a Kollektívum.

A Kollektívum – Tudatos hírportál és Webshop

Kollektívum Tudatos hírportált és webshopot bő három éve kezdtük építeni, üzemelni. Az informatikai, grafikai dolgokban profi segítségem volt, ám viszonylag hamar be kellett látnom, hogy egy komplett hírportál üzemeltetése (külföldi cikkek folyamatos monitorozása, szelektálása, fordítása, tematika összeállítás, saját cikkek írása – mindezt napi szinten), megspékelve a webshop működtetésével – nos, ez nem egy emberes feladat.

Főleg úgy, hogy én időközben már állapotos voltam első gyermekünkkel, így várható volt, hogy a prioritások természetesen hamarosan máshova kerülnek, és még annyi időt és energiát sem tudok majd belefektetni, mint addig. Így fájó szívvel, de a Kollektívumot, mint hírportált, elengedtem.

A NyomjadAnya Webshop

Barátaim kérésére azonban a webshop üzemeltetésével nem hagytam fel. Időközben, 21 hónappal kislányom után megszületett kisfiam is, így mindezekre félgőzzel (sem) volt időm & energiám.

Eközben viszont megszületett a NyomjadAnya blogom is, erről ITT olvashattok kicsit bővebben.

Így, két, majd három kisgyermek anyukájaként, ha lehet, még fontosabb lett a minőségi vitaminok, táplálék-kiegészítők szerepe életünkben, mint addig, hiszen sajnos egészséges és változatos táplálkozással sem fedezhető a szükséges vitamin- és ásványi-anyag mennyiség, amire a szervezetünknek szüksége lenne.

Ahogy kisfiam cseperedett, és kezdtünk kilábalni az egész napos szoptatás-pelenkacsere-szoptatás időszakából, átgondoltam a dolgokat, és arra jutottam, hogy mivel vevőim elsősorban anyukák, mint én, illetve sportolók, így a legtisztább az, ha a Webshop-ot lényegében átköltöztetem a NyomjadAnya égisze alá.

Nos hát, röviden, így került webshop a NyomjadAnya blog mellé.

Jó nézelődést, kellemes időtöltést kívánok mind a bloghoz, a webshopban pedig remélem megtaláljátok a kedvetekre való termékeket!

Author

Write A Comment