A héten nagy dolgok történtek kis családunk háza táján: ovit kezdtünk. Hát, mondanom sem kell, az első lecke, amire rá kellett döbbennem: a beszoktatás nem azt jelenti, hogy a gyerekek szoknak be az oviba, hanem azt, hogy a könnyes szemű, hüppögő egyikszememsírmásiknevet szülők szoknak hozzá, hogy mostantól eggyel kevesebb utód nyúzza őket a hétköznapokban.

Eljött a 63 váltóruha, benti cipő, kinti cipő, torna cucc, festő póló, vékony pulcsi, meleg pulcsi, hideg pulcsi, vékony overál, vastag overál, mégvastagabb váltó-overál, kis kesztyű, nagy kesztyű, esőruha, gumicsizma, ovis ágynemű, oviszsák, ésatöbbi ideje.

Még a lehető legtudatosabban vásárolva is egy kisebb vagyon. És akkor ez még csak az óvoda. Előre megüt a guta, ha arra gondolok, mennyi kiadás éri majd kiccsaládunkat, amikor a gyerekek iskoláskorba érnek.

Ezért mondtam igent arra a megkeresésre, melyben az általam egyébként is igen kedvelt Tchibo Family felkért, hogy meséljek nektek arról a kezdeményezésükről, mellyel az iskoláskorú gyermekeket, pontosabban osztályokat támogatják – nem is kicsit, ha engem kérdeztek: 50 osztály kap fejenként 200.000. Ft-ot!

Szóval, ha iskolás a gyerkőcöd, és úgy gondolod, hogy a mindenféle kiadásokra nem jönne rosszul az osztálynak egy kis plusz pénz, akkor ezt kell tenned:

  • Vásárolj bármilyen Tchibo Family terméket, és töltsd fel a blokkot a tchibofamily.hu oldalra.
  • Válaszd ki, hogy melyik osztályt szeretnéd támogatni (ha nincs még a listában, akkor töltsd fel az osztály adatait is).
  • Őrizd meg a blokkot, majd juttasd el a választott osztálynak.
  • Dőlj hátra, és figyeld, hogy ki lesz a 25 legtöbb szavazatot kapott és a 25 kisorsolt szerencsés osztály, akinek feltölti a Tchibo Family az osztályperselyét!

A Tchibo Family Osztálypersely nyereményjáték 2018. szeptember 3.-tól 2018 november 13.-ig tart.

Bővebb infót pedig itt találtok: https://osztalypersely.tchibofamily.hu/

Töltsd fel te is az osztályperselyt!

Author

Write A Comment