GAL UC-II® Porc-Komplex (60db)

9 990 Ft

A GAL UC-II® Porc-Komplex a II-es típusú kollagének egy különleges, nem denaturált formáját, és egy részben hidrolizált formáját egyaránt tartalmazza. Támogatást nyújt a krónikus ízületi betegségek és terhelés, a sport okozta porc- és ízületi bántalmak ellen.

2 készleten (utánrendelhető)

A GAL UC-II® Porc-Komplex a II-es típusú kollagének egy különleges, nem denaturált formáját, és egy részben hidrolizált formáját egyaránt tartalmazza. Támogatást nyújt a krónikus ízületi betegségek és terhelés, a sport okozta porc- és ízületi bántalmak ellen.

A termék autoimmun folyamatokban, illetve az ízületek porcfelszínének sérülése, kopása, helytelen, pl. súrlódó mozgása, vagy egyszerűen csak intenzívebb sport alatti igénybevétele esetén is egyedülállóan hatásos.

Kiknek ajánlott a GAL UC-II® Porc-Komplex fogyasztása?

Azoknak, akik szeretnének tenni ízületeik egészségéért. Aktív sportolók, idős emberek, ízületi problémákkal küzdők.

Leírás

A termék leglényegesebb összetevője az UC-II® néven szabadalmaztatott, nyers csirkeszegyporcból nyert alapanyag.

Más porc-kivonatokkal/kollagénekkel szemben a II-es típusú kollagéneket ún. nem denaturálódott (nyers) formában tartalmazza, méghozzá stabilizálva, hogy ne tudjon az emésztőrendszerben se denaturálódni, megemésztődni. Változatlan (nyers) formában képes eljutni a vékonybelünkben található nyirokszerveinkhez.

Az UC-II®-t számos klinikai vizsgálatban használták nagy sikerrel, 40 mg-os dózisban. Emellett egy Chondractiv® néven szabadalmaztatott másik csirkeszegycsontporc-kivonatot is tartalmaz. Ez részben hidrolizált (előemésztett) formában tartalmazza a II-es típusú kollagéneket, de emellett többek közt hialuronsavat, kondroitint és egyéb aminoglikánokat is tartalmaz, méghozzá a csirkeporc természetes, extra-celluláris-mátrixának részeiként, így nem összehasonlíthatóak az izolált hialuronsav- és kondroitin-szulfát-alapanyagokkal. Organikus bambuszrügyből nyert szilíciumot is tartalmaz, ahogyan C-vitamint és Curcugreen® teljes spektrumú kurkuma-kivonatot is, amelyről klinikailag bizonyított, hogy még a 95% kurkumin-tartalmú kurkuma-kivonatoknál is minimum hétszer jobban hasznosul.

Felhasználási javaslat

Mindennap este, lefekvés előtt, éhgyomorra vegyen be 1 db kapszulát.

Kiszerelés

Kapszula

Összetevők

 

NyomjadAnya Webshop - GAL UC-II® Porc-Komplex Összetevők
NyomjadAnya Webshop – GAL UC-II® Porc-Komplex Összetevők

Figyelmeztetés

Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó.

Részletes leírás

A GAL UC-II® Porc-komplex leglényegesebb összetevője az UC-II® néven szabadalmaztatott, nyers csirkeszegyporcból nyert alapanyag. Más porc-kivonatokkal/kollagénekkel szemben a II-es típusú kollagéneket ún. nem denaturálódott (nyers) formában tartalmazza, méghozzá stabilizálva, hogy ne tudjon az emésztőrendszerben se denaturálódni, megemésztődni. Ezáltal változatlan (nyers) formában képes eljutni a vékonybelünkben található nyirokszerveinkhez. Ezáltal a nyirokrendszerünkön keresztül képes befolyásolni az immunműködésünket, és így megállítani a saját porcszöveteink megtámadását, meggátolva az azok elleni antitestek termelését. Ilyen antitestek nemcsak autoimmun ízületi betegségek esetén termelődnek (Rheumatoid arthritis). Az ízületek porcfelszínének sérülése, kopása, helytelen mozgása (súrlódás), vagy egyszerűen csak intenzívebb sport alatti igénybevétele során a porcot alkotó II-es kollagénfehérjék egy kis része denaturálódik, azaz a szervezet számára idegen fehérjék jönnek létre. Ezek ellen kisebb-nagyobb mértékben antitest-termelés indul meg, ami által krónikus gyulladás és egyéb problémák léphetnek fel.

Az UCII ® „védőoltáshoz” hasonlóan hat az immunrendszerre. A fentiekből és számos vizsgálatból is következik, hogy az UC-II® minden típusú ízületi probléma esetén hatásos (nem is akármennyire), autoimmun eredetű ízületi problémák esetén pedig különösen az. Az UC-II®-t számos klinikai vizsgálatban használták nagy sikerrel, 40 mg-os dózisban. Bár a 40 mg nagyon kevésnek tűnik, embereknél ennyi az optimális dózis minden vizsgálat szerint.

Organikus bambuszrügyből nyert szilíciumot is tartalmaz, ahogyan C-vitamint is. Mindkettő segíti a kollagén-szintézist, és klinikai vizsgálatokban a szilícium jó hatású ízületi problémák esetén, ahogyan az is ismert vizsgálatokból, hogy a kollagén-peptidek ízületekre gyakorolt pozitív hatását a vele együtt szedett C-vitamin tovább fokozza.

A termék Curcugreen® (korábbi nevén Bio-Curcumin®, avagy BCM-95®) teljes spektrumú kurkumakivonatot is tartalmaz, amely a hagyományos kurkumin-kivonatoktól különbözik, ugyanis a kurkuma-gyökér esszenciaolaját is tartalmazza, ami által a felszívódása min. 7-szeres!

További információk

Tömeg 0,2 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “GAL UC-II® Porc-Komplex (60db)”

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…