GAL Fenu-C+ (90 db)

13 490 Ft

A GAL Fenu-C+ készítményét azoknak ajánljuk, akiknek kifejezett célja a C-vitamin szint maximalizálása, szuprafiziológiás szint elérése. A Fenu-C+ több mint +600%-os hasznosulással rendelkezik a sima C-vitaminhoz képest.

Engedélyezett utánrendelésre

GAL Fenu-C+ (90 db)

A GAL Fenu-C+ készítményét azoknak ajánljuk, akiknek kifejezett célja a C-vitamin szint maximalizálása, szuprafiziológiás szint elérése. A Fenu-C+ több mint +600%-os hasznosulással rendelkezik a sima C-vitaminhoz képest.

Leírás

Miben különböhzik a GAL Fenu-C+ egyéb C-vitamin készítményektől?

Egyedi technológiájának köszönhetően a Fenu-C+-szal szervezetünk C-vitamin szintje jóval kényelmesebben magasan tartható, mint egyéb C-vitamin kiegészítők segítségével. Használatával olyan magas, ún. szuprafiziológiás vitaminszint is elérhető, ami a hagyományos C-vitamin készítmények egyikével sem. Ennek köszönhetően az intravénás C-vitamint is képes helyettesíteni, de akár annak kiegészítőjeként is alkalmazható.

További előnyeként említhető, hogy azok is bátran szedhetik, akik attól tartanak, hogy a nagy dózisú C-vitamin vesekövet okozna. Ezen aggodalom meglehetősen alaptalan eleve, de a Fenu-C+ esetében pláne, hiszen a Fenu-C+™ formájában nagyságrendileg tizede annyi C-vitamin bevitele is elegendő azonos C-vitamin vérszint nap folyamán való fenntartásához, a veséken sokkal kevesebb halad át. A hagyományos C-vitaminból meg pont azért kell olyan sok és olyan gyakran a megfelelő vérszint fenntartásához, mert a vesék gyors ütemben választják ki, azaz rengeteg halad át a húgyutakon.

Mi a Hybrid-FenuMAT™ technológiával feldolgozott C-vitamin erőssége?

A Fenu-C+ több mint +600%-os hasznosulással rendelkezik a sima C-vitaminhoz képest, míg a liposzómás C-vitaminok csak jellemzően +10-79%-kal.

Fenu-c+ Adagolás

Napi 1  db kapszula általános használat esetén, míg folyamatos C-vitamin szint maximalizálás céljából akár napi 9 db (pl. 3 db 8 óránként).

HATÓANYAG

A képen a GAL Fenu-C+ készítménye látható.

Összetevők

Fenu-C3 (kalcium-aszkorbát, görögszénamagból nyert galaktomannán-rost, napraforgó lecitin, cellulóz); kapszuljahéj (zselatin).

Terméktulajdonságok

– Allergénmentes
– Gluténmentes
– Tojásmentes
– Szójaallergén-mentes
– Tejtermék- és laktózmentes
– Kén-dioxid-mentes
– Cukormentes
– GMO-mentes
– OGYÉI notifikált termék
– TÜV / ISO 9001:2015 minősített gyártási folyamat
– FSC minősített papír-alapanyag
– Karbonsemleges gyártásból származó csomagolás
– 100%-ban újrahasznosítható csomagolás

Figyelmeztetés

Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó.

 

További információk

Tömeg 0,15 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “GAL Fenu-C+ (90 db)”

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük