B-vitamin komplex – Wise Tree Naturals

9 416 Ft

A Wise Tree Naturals B-vitamin komplex készítménye az összes B-vitamint aktív koenzim formájában tartalmazza, és visszakerült bele a folát is.

Engedélyezett utánrendelésre

A Wise Tree Naturals 2019 augusztásban megújult B-vitamin komplex készítménye immáron az összes B-vitamint aktív koenzim formájában tartalmazza a tökéletesebb hasznosulásért, illetve visszakerült bele a folát is.

Leírás

A B-vitaminok a mindennapok mozgatórugói! Nem mindegy, hogy hogyan hasznosulnak. A B-vitaminok a szervezet normál működésének számos alapvető folyamatához nélkülözhetetlenek. Hiányuk szorongást, állandó feszültséget, alvászavarokat, fáradékonyságot, hajhullást, koncentrációs zavarokat is okozhatnak. De szédülés, depresszió, anyagcsere és idegrendszeri betegségek, emésztési problémák, érelmeszesedés, vérrög, trombózis, szívinfarktus, szellemi leépülést is lehet hiányának következménye. Szerepük a szervezet működésében annyira meghatározó, hogy már kis mértékű hiányuk esetén is nehezebb megfelelni a hétköznapok kihívásainak. A B-vitaminok pótlása az esetek nagyon nagy részében komplex B-vitamin készítmények alkalmazásával történik, mivel a B-vitamin család egyes tagjai egymás hatását is befolyásolják. Egyáltalán nem mindegy azonban, hogy az egymás hatását erősítő B-vitaminok a szervezetben hogyan hasznosulnak!

Sok egészségügyi probléma esetén fontos, hogy a B-vitaminok aktív formában legyenek, mert a szervezet csak így tudja azonnal és igazán használni őket. Hogy miért is van ez így? Mert az aktív formájú B-vitaminokat a szervezet rögtön fel tudja használni és nem kell bajlódnia az átalakításával! Az inaktív formájú vitaminokat, olykor a szervezetünk nem is tudja hasznosítani, hiszen olyan sok minden kellhet az átalakítási folyamathoz! És ha valami hiányzik a szervezetből akkor ez az átalakítási folyamat nem megy végbe. Ha viszont aktív vitaminokat adunk a szervezetünknek, azon kívül, hogy jót adunk neki, még az átalakító folyamatoktól is tehermentesítjük!

A fent említett azonnali hasznosulást szolgálja a megújult WTN B-vitamin komplex is, a B-vitaminok aktív koenzim formáinak hosszú sorával!

Miben is történt a változtatás?

✔ Korábban a B1-vitamin tiamin-hidroklorid formában volt jelen, most egy aktívabb tiamin-pirofoszfát-klorid került mellé.
✔ B2-vitamin esetén riboflavin helyett az új termékbe, a riboflavin-5-nátriumfoszfátot, a B2-vitamin aktív koenzim formáját használtuk.
✔ B3-vitamin esetén a niacinamid helyett a nikotinamid-hexonikotinát, a B3-vitamin egyik legjobban hasznosuló aktív koenzim formája került.
✔ A B5-vitaminnál a calcium-D-pantotenátot is lecseréltük a B5 aktív koenzim formájára, a pantetinre.
✔ B6-, B9- és B12-vitamin esetén már korábban is aktív formákat használtunk, így ott változás nem történt.

WTN B-vitamin komplex használati javaslat

✔ Ajánlott mennyiség: napi 1 kapszula étkezéssel, bő folyadékkal.

Figyelmeztetés

✔ Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
✔ Az ajánlott napi mennyiséget ne lépd túl.
✔ Amennyiben étvágyfokozó hatása jelentkezne, úgy nagy dózisú (~1000 mg) C vitamin együttes használata javasolt.
✔ A készítményt tartsd gyermekektől elzárva, száraz, hűvös, sötét helyen.
✔ Ha bármely termékösszetevőre allergiás, túlérzékeny vagy, ne használd a terméket!

Összetevők

myo-inozitol, pantetin, zselatin (kapszula), guava kivonat, fehérvirágú kolibrifa kivonat, citromhéj kivonat, piridoxál-5’-foszfát, mangó kivonat, szent bazsalikom kivonat, riboflavin-5’ nátriumfoszfát, inozitol-hexanikotinát, rizskivonat, L-leucin, tiamin-pirofoszfát-klorid, tiamin-hidroklorid, magnézium-sztearát (növényi forrásból), D-biotin, (6S)-5-metiltetrahidrofolát, metil-kobalamin.

1. táblázat Aktív komponensek koncentrációja (WTN B-vitamin komplex).

Aktív összetevők 1 kapszulában NRV*%
B1-vitamin (tiamin-pirofoszfát-klorid) 6,25 mg 568 %
B1-vitamin (tiamin-hidroklorid) 6,25 mg 568 %
B2-vitamin (riboflavin-5’ nátriumfoszfát) 12,5 mg 893 %
B3-vitamin (inozitol-hexanikotinát) 12,5 mg 78 %
B5-vitamin (pantetin) 125 mg 2083 %
B6-vitamin (piridoxál-5’-foszfát (P5P)) 50 mg 3571 %
B7-vitamin (D-biotin) 500 mcg 1000 %
B9-vitamin (L-5-MTHF, glükózamin folát só) 400 mcg 200 %
B12-vitamin (metil-kobalamin) 200 mcg 8000 %
Myo-inozitol (myo-inositol) 150 mg
WTN Fitomátrix: fehérvirágú kolibrifa levél (Sesbania Grandiflora) kivonat, guava gyümölcs (Psidium Guajava) kivonat, szent bazsalikom levél (Ocimum Sanctum) kivonat, citromhéj (Citrus Limon) kivonat, mangó gyümölcs (Mangifera Indica) kivonat 237,5 mg

A fejlesztés során a következő lektorált szakirodalomból merítettünk: szakirodalom lista.

További információk

Tömeg 0,1 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “B-vitamin komplex – Wise Tree Naturals”

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük