Szállítási- és fizetési információk

Szállítás
Személyes átvétel
Fizetés
Kiszállítás ideje, feldolgozás
Árak
Csomagolás
Szállítás

  • GLS házhozszállítás: 1524 ft-tól.
  • Foxpost csomagautomata (feladás a vírushelyzet alatt: keddenként): 862 Ft-tól.
  • Postán maradó ajánlott levélként (értesítő nélkül!) (feladás a vírushelyzet alatt hetente egyszer): 500 grammig: 830 Ft.
  • Postán maradó elsőbbségi ajánlott levélként (értesítő nélkül!) (feladás a vírushelyzet alatt hetente egyszer) 500 grammig: 955 Ft.
  • MPL PostaPont átvétel (szinte minden posta PostaPont is egyben)/MOL PostaPont (feladás a vírushelyzet alatt hetente egyszer): 1405 Ft-tól.
  • MPL csomagautomata (feladás a vírushelyzet alatt hetente egyszer): 945 Ft-tól.

Személyes átvétel

  • Csömör

Fizetés

A rendelések átutalással rendezhetők.

Utánvételre sajnálatos negatív tapasztalatok és át nem vett rendelések miatt jelenleg nincs mód. Amennyiben mégis utánvéttel szeretnél rendelni, kérlek írj egy emailt a nyomjadanya@gmail.com címre.

A szállítás díját a kosárnál látod. Ha más szállítási módot szeretnél kérni, emailben keress, és rugalmasan egyeztetünk.

Amennyiben bármilyen kérdésed, problémád merülne fel rendelés leadásakor, úgy keress a nyomjadanya@gmail.com email címen.

Utalási adatok:

Sebestyén Eszter
65100242-16220915
Takarék Bank

Kiszállítás ideje, feldolgozás

Házhozszállítás esetén a raktáron lévő termékek még aznap feladásra kerülnek, abban az esetben, ha hétköznap 09:00-ig megérkezik az utalás – így csomagod akár már másnap a kezedben lehet!

Azon termékek esetében, melyek nincsenek raktáron (utánrendelhető) +1-2 nappal kell számolni.

FIGYELEM: A vírushelyzett miatti megnövekedett rendelésszám miatt a raktáron nem lévő termékek beszerzése a gyártótól pár nappal többet vehet igénybe. Türelmeteket köszönöm.

Árak

A honlapon található árak minden esetben forintra pontosan a gyártók által kért és meghatározott végső fogyasztói árak.

Csomagolás

A rendelések az esetek döntő többségében újrahasznosított dobozban, újrahasznosított töltőanyaggal kerülnek csomagolásra és kiszállításra a környezettudatosság jegyében.