IR magnézium-taurát krém – Wise Tree Naturals

5 800 Ft

A Wise Tree Naturals új terméke, az IR magnézium-taurát krém inzulinrezisztencia és vércukorszint ingadozása esetén lehet segítség.

Elfogyott

A Wise Tree Naturals új terméke, az IR magnézium-taurát krém inzulinrezisztencia és vércukorszint ingadozása esetén lehet segítség. A krémben a magnézium mellett jelen lévő taurin és glicin aminosavak segítenek ennek elérésében, hatását pedig csak tovább erősíti az alfa liponsav, a fahéj és a berberin. Az alfa liponsav kiváló antioxidáns hatású, remekül támogatja a mitokondriumok működését, védelmet biztosít az oxidatív stresszel szemben és segít a sejteket is fiatalon tartani. A bereberinről pedig egyes kutatók úgy vélik, hogy az inzulinrezisztenciára szedett gyógyszer hatásával vetekszik.

A krém aminoszorpciós technológiával készül,  így a hatóanyagok bejutását erősítik, összetétele garantáltan egyedülálló. Egy krém annál jobban látja el a feladatát, minél hatékonyabban juttatja be a hatóanyagokat a bőrbe. A Wise Tree Naturals által kifeljesztett technológia egy természetes aminosavakon alapuló eljárás, ami új szintre emeli a hatóanyagok bőrbe jutását, ezáltal növeli az adott termék hatékonyságát.

Összetevők:

Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Magnesium Taurate, ButyrospermumParkii Butter, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Taurine, Thioctic Acid, GlycerylStearate Citrate, Cera Alba, Sambucus Nigra Flower Extract, Cinnamomum CassiaBark Extract, Glycine, Berberine, L-Arginine, Magnolia Officinalis BarkExtract, Trimethylglycine, L-Proline, Tocopherol, L-Lysine, L-Alanine,L-Serine, Glyceryl Caprylate, L-Threonine, Ethylhexylglycerin, CinnamomumZeylanicum Leaf Oil, L-Glutamic Acid, Xanthan Gum, Sodium Phytate, BenzylBenzoate*, Cinnamyl Alcohol*, Cinnamal*, Eugenol*, Linalool*.

* Természetes növényi illóolajok összetevője.

Az IR Magnézium-taurát krém használati javaslata:

  • A 100ml-es airless-ben lévő WTN Magnézium-taurát krém esetében 1 pumpálásnyi a javasolt napi adag.
  • Vékony bőrfelületen oszlassuk el a krémet pl. alkar, alhas, hajlatok.
  • A reggeli órákban érdemes az alkalmazása.

Figyelmeztetés

  • A magnézium-taurát krém alkalmazásakor ügyelj rá, hogy szembe és nyálkahártyára ne kerüljön.
  • Használat előtt a bőrt érdemes megtisztítani (lemosni) az esetleg rajta maradt testápolók vagy olajak maradványaitól, melyek a felszívódást gátolhatják.
  • A készítményt tartsd gyermekektől elzárva, száraz, hűvös, sötét helyen.
  • Ha bármely termékösszetevőre allergiás, túlérzékeny vagy, ne használd a terméket!

A krém készítését megalapozó tudományos háttér és szakirodalom itt található.

További információk

Tömeg 0,2 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “IR magnézium-taurát krém – Wise Tree Naturals”

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.