GAL D3 vitamin cseppek

2 690 Ft

Kókuszolaj-kivonatban oldott természetes D3-vitamin, így annak adagolása nagy dózisban, kapszulák nélkül lehetséges. Íze nincs, ételbe is cseppenthető, így gyermekeknek is könnyen adható.

15 készleten (utánrendelhető)

Leírás

GAL D3 vitamin, 4000 NE x 240 adag

Leírás: Kókuszolaj-kivonatban oldott természetes D3-vitamin, így annak adagolása nagy dózisban, kapszulák nélkül lehetséges. Íze nincs, ételbe is cseppenthető, így gyermekeknek is könnyen adható.

Egyre több kutatás és szakember hívja fel a figyelmet a D3-vitamin korábban kevéssé ismert előnyeire és jelentőségére. Többek közt kiderült, milyen fontos szerepet tölt be az immunrendszer működésében is.

A  termékben a D3-vitamin RSPO- minősítéssel is rendelkező pálma- és kókusz- olajból nyert MCT-olajban oldva található meg a megfelelő felszívódásért és stabilitásért. A stabilitásról továbbá természetes tokoferolok (E-vitamin) is gondoskodnak.

Adagolás: Napi 4 csepp fogyasztását javasoljuk közvetlen szájba cseppentve vagy az ételhez keverve. Legjobb a nap első étkezésekor fogyasztani. Folyadékba ne keverje!

  • Télen akár 8-10 (8000-10000 NE) csepp is fogyasztható.
  • Nyáron:
    • amelyik nap napozunk napkrém és leégés nélkül, teljes testfelületen, nem szükséges D3 vitamin fogyasztása.
    • ha nem került sor napozásra: 4 csepp.

Adagolás gyermekeknek: 7 testsúly kg-onként 1 csepp (1000NE) javasolt

1 üvegben ~960csepp, azaz ~240adag található.

Hatóanyag: D3-vitamin (kolekalciferol).
1adag (4 csepp) = 100mcg = 4000NE (RDA*2000%)
1 csepp 25mcg = 1000NE (RDA*500%)

*Felnőttek számára ajánlott napi bevitel

Összetevők: MCT-olaj (pálma- és kókusz- olajból), kolekalciferol (D3-vitamin), természetes antioxidáns: E-vitamin (kevert tokoferolokból).

Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Száraz, hűvös helyen, gyermekek elől elzárva tartandó!

További információk

Tömeg 0.11 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “GAL D3 vitamin cseppek”

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük